Intuïtie kaarten

Een persoonlijke collage

Intuïtie kaarten maken is een andere manier om contact te maken met je intuïtie en je innerlijke wijsheid. Je maakt met intuïtief gekozen afbeeldingen, prachtige kaarten die veel zeggen over hetgeen er binnenin jou speelt. Een persoonlijke collage over het thema waar we mee werken.

Alles is goed

 

Net zoals bij natuurcoaching wordt het onderbewuste, bewust gemaakt. Het thema waar we mee werken maak je visueel. Na het maken van de kaarten volgen er nog een aantal stappen waardoor je dieper op je kaart inzoomt en de inzichten vanzelf volgen. Maar vooral worden het vaak prachtige kunstwerken en heb je iets tastbaars waar je later nog naar terug kan grijpen als je het even niet meer weet.

Nog een gunstige bijkomstigheid van het maken van intuïtie kaarten is dat je creatief bezig bent. Creativiteit vermindert angst en stress. Doordat je in dit creatieproces “gezogen” wordt, ben je niet meer bezig met de alledaagse beslommeringen. Het mooie is dat er geen goed of slecht resultaat bij komt kijken, alles is goed. Het komt immers uit jouzelf. Je intuïtie spreekt. Dat is altijd goed.

Voorbeelden;

Bij thema’s als vrijheid, angst, boosheid, grenzen aangeven

Innerlijke groei

Gedragspatronen visualiseren

Maar ook voor mensen met ASS, autisme spectrum stoornis

Visualiseren van jouw toekomstperspectief

Relatie problemen

Zingeving

Linda

“Ik had alles gewoon even niet op een rijtje”

Ik zat al een tijd niet lekker in m’n vel. Ik zou het kunnen omschrijven als een grote wazige wolk van gedachten en emoties. Ik had alles gewoon even niet alles op een rijtje, maar wist ook niet meer waar het precies aan lag…

Lees verder

Contact

Anneke Oliehoek

info@annekeoliehoek.nl

06 - 51 35 15 89

Belangrijk

KvK 786 589 18
BTW NL003360669B10

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring