Anneke Oliehoek Intuïtief fotograferen 01

Intuïtief fotograferen

Alles vastleggen

 Ben jij ook zo iemand die overal foto’s van maakt? Of het nu met je gsm is, of met een echt toestel. Het liefst leg je de mooie momenten en plaatjes vast met je camera.

Het zou kunnen zijn dat dit voor jou dan de manier is die je kunt gebruiken om naar je gevoel te gaan. Laat jezelf verassen door wat jij ziet! Wat zegt dit over jou?  Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

Anneke Oliehoek Intuïtief fotograferen 02

Als je de drang krijgt om een foto te maken van iets, is dat niet iets wat je mentaal bedacht hebt. Dat komt rechtstreeks uit je gevoel. En daar zit dus informatie in! Je kiest niet voor niks voor dit beeld of dat moment. Ik vind het fijn om op deze manier te coachen. Ik vermijd mentale constructies en ga direct naar het gevoel. Fotograferen kan hier een “tool” voor zijn.

In deze sessie ligt de focus op jouw thema of vraag. We gaan naar buiten, de natuur in. Wandelen, ontdekken, samen in gesprek, stilstaan en plaatjes schieten. Laat jezelf verrassen door wat jij ziet. Wat zegt het beeld over jou? In de natuur is veel symboliek te vinden. Licht/donker, hard/zacht, heel/kapot, groot/klein, ruw/zacht…

Een beeld zegt meer dan duizend woorden..

Ik neem je mee. Back to nature. Back to you.

“We all have

our own song

to sing”

Stappenplan

Hoe gaan we aan de slag

 

Wat is je vraag

We beginnen met het onderzoeken van jouw vraag. Het kan ook zijn dat je geen vraag hebt maar dat je gaat kijken wat deze sessie je gaat brengen. Daar komt namelijk soms hele interessante informatie uit.

Je gaat foto's maken

We gaan op pad met deze vraag of een thema in je hoofd. We doen een meditatie en daarna ga onderweg fotograferen. Echt vanuit je gevoel.

We gaan je foto bespreken

Na het fotograferen kies je twee foto’s uit die je het meest aanspreken en die je wilt bespreken. Ik stel de juiste vragen waardoor je inzichten in jezelf krijgt.

Afronding

Tenslotte ga je naar huis met meer inzicht in je vraag of thema en de foto’s die je gekozen hebt. Als je wilt krijg je van mij als bonus een mooie foto van jezelf mee die ik onderweg gemaakt heb.

Tot slot, je hoeft geen expert in fotografie te zijn. Zolang je maar een middel bij je hebt om een foto te maken is het goed. Dat mag dus ook een telefoon zijn. Het is voor deze workshop niet nodig dat je technische kennis hebt van fotografie.

Contact

Anneke Oliehoek

info@annekeoliehoek.nl

06 - 51 35 15 89

Belangrijk

KvK 786 589 18
BTW NL003360669B10

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring