Linda

“Ik had alles gewoon even niet op een rijtje”

Ik zat al een tijd niet lekker in m’n vel. Ik zou het kunnen omschrijven als een grote wazige wolk van gedachten en emoties. Ik had alles gewoon even niet alles op een rijtje, maar wist ook niet meer waar het precies aan lag…

Nadat we het er even over hadden gehad zei Anneke: ‘Ga maar eens met het thema ‘Jouw Kracht’ aan de slag bij het maken van de kaart. En laat met dat in gedachten je intuïtie zelf de kaart creëren.’ Toen de kaart klaar was stelde Anneke me er vragen over die een heel diep gevoel in me losmaakten. Alles wat ik zei schreef ze op en als ik moeite had de vragen te beantwoorden hielp ze me verder in de goede richting. Even later had ik voor mijn gevoel alles wat in mijn hoofd zat op papier staan. Een hele openbaring en een heleboel inzichten rijker. Ze heeft me echt ontzettend geholpen deze grote wazige wolk uit te pluizen en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Daniëlle van Dongen Testimonial Anneke Oliehoek

Daniëlle

“Behoefte aan extra inzichten”

Sommige momenten in je leven heb je behoefte aan extra inzicht(en). Dat was voor mij het moment om een natuurcoaching sessie met Anneke te gaan doen. Deze sessie heeft me een sleutelinzicht gebracht waar ik wel het “weten” al had maar nog niet het kwartje echt gevallen was.

Door haar persoonlijke en heel prettige natuurcoaching kon ik het voor mezelf visueel maken en kon ik daardoor ook echt bewustworden en voelen wat mijn mechanismen waren. Van daaruit met de goede feedback en tools van Anneke kon ik verder met het veranderen van hetgeen wat niet meer voor me werkte. Ik ben Anneke heel erg dankbaar en ik kan haar van harte aanbevelen.

Jacintha

“Samen naar mijn vraag toewerken”

Anneke heeft me begeleid met natuurcoaching. Ze heeft een rustgevende uitstraling en stelde me goed op mijn gemak. Door de oefeningen waarin ze mij begeleidde, merkte ik dat ik al meteen meer in mijn lijf kwam op dat moment. Ik werd me bewust van mijn omgeving, maakte daar contact mee en ook tegelijk voelde ik mijn lichaam steeds beter. En zo kreeg ik goed contact met mijn lichaam en mijn omgeving.

Ik vond het prettig dat we samen naar mijn vraag toe werkten. Ze stelde hierbij vragen, waardoor mijn vraag helder werd. Het mooie was dat het echt mijn proces was, waarin ik zelf helderheid kreeg. Ze vulde niks in. Ik hoefde niet vooruit te denken. Zij leidde me door het proces. De sessies gaven me inzicht waar ik meteen iets mee kon. Heel bijzonder, puur en dichtbij mezelf. Zo heb ik het ervaren. Heel mooi om de natuur in mijn proces te betrekken. Ik ben onderdeel van de natuur.

Annelies

“Worstel met een belangrijke beslissing”

Natuur coaching, ik had ervan gehoord van Anneke en het interesseerde mij. Wat is het nu precies? Ik ken Anneke al langer en toen ik worstelde om een belangrijke beslissing te nemen dacht ik dat zij mij misschien kon helpen door middel van natuur coaching.

Blanco ging ik naar de afspraak met Anneke, ik vertrouwde volledig op haar. In dit geval begonnen we met een wandeling waarbij ik mijn dilemma vertelde en Anneke daarmee aan de slag ging door uitvragen en stellingen.

Anneke is een warm, lief en krachtig persoon waarbij ik mij op mijn gemak voel. Daardoor kan zij heel goed tot de kern komen zonder druk.

We hebben de omgeving gebruikt, mijn zintuigen aangezet en dingen naar boven gekregen die ik mij niet bewust was.
Na de eerste sessie was ik ontzettend moe, nog niet klaar om een beslissing te nemen maar wel al veel rustiger. Ik was er nu nog niet maar zag wel dat ik daar wel kon komen op deze manier.

Twee weken later de 2e sessie, een andere aanpak van Anneke en dit maakte wederom veel los maar deze keer had ik veel meer ontspanning omdat ik de rust had om te voelen en te handelen daarnaar.

Ik ben altijd een kat uit de boom kijker en een vrij privépersoon als het gaat om dingen die dichtbij mijn kern komen dus ook aan het eind van deze sessie nam ik nog niet hardop de definitieve beslissing maar van binnen wel. Het met jezelf zo bezig zijn is eerst best moeilijk, confronterend ook maar zeer de moeite waard omdat je veel inzicht in je eigen ziel krijgt.

De veiligheid, de rust, de kracht en de doortastende manier waarop Anneke inspeelde op mijn vragen en behoefte hebben ervoor gezorgd dat ik dit kon verwerken en delen met mijn gezin en daardoor tot een goede beslissing kon komen.
Ik vind de combinatie van buiten, natuur en daarmee aan de slag gaan met jezelf erg fijn en weet zeker dat ik dit vaker ga inzetten. Niet alleen om een beslissing of dilemma maar ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Mij lijkt het ook heel goed voor verwerking van bijvoorbeeld verlies of ziekte.

 

Contact

Anneke Oliehoek
Natuurlijke Groei
Vrouwenmantel 21
2631 WD Nootdorp

info@annekeoliehoek.nl
06 - 51 35 15 89

Belangrijk

KvK 786 589 18
BTW NL003360669B10

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring