persoonlijke ontwikkeling anneke oliehoek plant druppel vierkant

Persoonlijke ontwikkeling

“Bewustwording is een leerproces.”

 

In mijn ogen is persoonlijke ontwikkeling alles wat te maken heeft met het vergroten van je bewust zijn, herkennen en ontwikkelen van je identiteit, je talent en je potentieel. Bewustzijn noem ik ook wel jezelf kennen en weten wat er in je geest en lichaam omgaat. Daar hoort ook bij het bewust zijn van je omgeving en wat die voor invloed op je heeft. Dit is een leer- en groeiproces.

Hoe ga jij daar mee om?

 

Ben jij je bewust van de dieperliggende  processen die plaatsvinden in jezelf wanneer je in bepaald situaties komt? Dit kan op persoonlijk, maar ook op zakelijk vlak zijn. Als je je bewust wordt van die processen en ze gaat herkennen, vergroot je uiteindelijk de kwaliteit van je leven en kun je je dromen realiseren. Bewust zijn geeft keuzes voor transformatie. Hoe ga jij daar mee om? Word je al nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar jezelf en honger naar inzichten?

Gun jezelf een persoonlijk ontwikkeltraject. Gewoon omdat je jezelf belangrijk vindt. Doe aan preventief onderhoud en wacht niet tot het een noodzaak wordt. Je ben welkom.

Ik help je met

persoonlijke ontwikkeling anneke oliehoek

Levensvragen

 

Je blijft tegen dezelfde uitdagingen aanlopen en dat wil je aanpakken maar waar begin je? Of waar komt je onrust vandaan? Je kunt maar niet ontspannen in je huidige situatie. Hoe komt het dat ik me niet gelukkig voel, terwijl ik alles in handen heb? Waarom kan ik dingen niet loslaten?

Allemaal levensvragen die je kunt beantwoorden als je weet waar ze vandaan komen. Door deze diepe persoonlijke inzichten kun je levensveranderende keuzes maken die een blijvend positief effect hebben op jouwzelf en de mensen om je heen.

Waar werken we aan? 

loopbaan ontwikkeling anneke oliehoek

Bewustwording

 

  • Bewustzijn vergroten
  • Het opbouwen of versterken van zelfvertrouwen
  • Het ontwikkelen van eigen krachten en talenten
  • Het verbeteren van de levensstijl en/of de kwaliteit van leven
  • Het realiseren van dromen, wensen en levensdoelen
  • Meer energie krijgen
  • Je zichtbaarheid vergroten
  • Ontdekken waar je passie ligt

Voor   Wie

persoonlijke ontwikkeling anneke oliehoek

Voor iedereen

 

Persoonlijke ontwikkeling gaat je hele leven door. Elke fase in je leven brengt andere vragen en thema’s met zich mee.

Eigenlijk is het niet leeftijdsgebonden om daarbij wat hulp te krijgen. Daarom zet ik mijn natuur coaching in voor alle leeftijden. Mijn ervaring met jong volwassenen is dat deze coachvorm fantastisch werkt! Even weg van alle druk van social media en leren over hoe ze steviger in hun schoenen kunnen gaan staan.

Hoe gaan we te werk

Anneke Oliehoek Natuurlijke Groei

Traject of éénmalig?

 

Ik werk met verschillende methodieken en technieken als het om een persoonlijk ontwikkeltraject gaat. Je kunt kiezen uit verschillende trajecten.

Meestal zet ik natuurcoaching in. Daarnaast maak ik binnen dit traject ook gebruik van Innerlijk kindwerk, voice dialogue en oplossingsgericht coachen.

Een ander traject is het transformatieboek. Dit traject bestaat uit een combinatie van al mijn methodieken waarbij je aan het eind je eigen naslagwerk hebt gemaakt.

Ik zet ook de Intuitiekaarten maken in om inzicht te krijgen in je eigen vraagstuk. Dit kan éénmalig zijn. We kijken per sessie of er nog meer nodig. Ik lever altijd maatwerk.Soms is een éénmalige inzichtwandeling al genoeg en heb je een antwoord gevonden.

“Het is waanzin om elke keer hetzelfde te doen en verschillende resultaten te verwachten”

– Albert Einstein

Contact

Anneke Oliehoek

info@annekeoliehoek.nl

06 - 51 35 15 89

Belangrijk

KvK 786 589 18
BTW NL003360669B10

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring